Nejkratší článek na dlouhé čtení s recenzemi na Rafaelku

29. října 2014 v 10:41 | Renata Štulcová |  O psaní
Není co dodat, stačí, když kliknete na následující tři odkazy
z Databáze knih, kde čtenářka a recenzentka Jolilinka píše o...


všech třech Rafaelkách.
.
Já říkala, že to bude krátký článek, ale dlouhé čtení. A já tímto Jolilince děkuju. Usmívající se Mrkající
.
 

6 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 elka elka | 29. října 2014 v 11:33 | Reagovat

Hihi... Hezky to napsala...

2 Luana500 Luana500 | 29. října 2014 v 11:54 | Reagovat

Moc hezké, popis skvělý. :D

3 Jolča Jolča | 29. října 2014 v 20:24 | Reagovat

DĚKUJU DĚKUJU DĚKUJU DĚKUJU!!!!! Účet jsem si založila teprve včera večer a hned jsem začala psát recenze na moje nej knížky. Zrovna jsem Vám chtěla napsat, že jsem Vám udělala reklamu a že to četlo tak 60 lidí od včerejšího večera a recenze na první díl Rafaelky je na první stránce v seznamu nejčtenějších recenzí. A najednou: Vy už jste o tom napsala! Teď jsem to zjistila a začala jsem nadšením křičet. A moc děkuji i Vám, kteří máte na mou recenzi tak kladné názory :-)

4 Jolča Jolča | 29. října 2014 v 20:25 | Reagovat

Jo a jak jste si asi stihli všimnout, tak "čtenářka a recenzentka Jolilinka" jsem já :)

5 Jolča Jolča | 29. října 2014 v 20:36 | Reagovat

Ale nedovedete si představit to nadšení, když o vás Váš idol napíše, a takový pěkný článek navíc  s poděkováním :)

6 Iren Iren | 29. října 2014 v 20:46 | Reagovat

Ahoj, Joli. Popsalas ty knížky vážně dobře, líbí se mi to. ;-)

7 Jolča Jolča | 29. října 2014 v 21:04 | Reagovat

[6]:Jé, tak to moc děkuji :) Ani nevíte, jak mě to těší... Teprve jeden den založený účet a už mám tak vysokou popularitu :) Mimochodem, děkuji, paní Štulcová, tímhle článkem jste mi popularitu ještě zvýšila :-)

8 Jolča Jolča | 29. října 2014 v 21:07 | Reagovat

No ale abyste si nemysleli, že píšu jen samé přeslazené recenze plné chvály, tak si přečtěte i recenzi na Poselství jednorožců od Míši Burdové, parádně jsem to zkritizovala :) Hlavně ten druhý díl :-D

9 Jolča Jolča | 30. října 2014 v 15:20 | Reagovat

Paní Štulcová, dobré zprávy. Moje recenze na první díl Rafaelky se záhadným způsobem stala jednou z nejpopulárnějších a nejčtenějších recenzí na celé Databázi. Myslím, že za chvíli bude Rafaelka v knihovnách těžko k sehnání :-)  :-D  :-P  8-)

10 Renata Štulcová Renata Štulcová | 30. října 2014 v 15:31 | Reagovat

[9]:Tak to je super. :-) :-D Ať všichni zírají, navíc jsi dobře psala i o věcech, které se ti zdály divné. A že ne vše bylo z Tvého pohledu jen krásné. Takže recenze se vším všudy.

11 Jolča Jolča | 30. října 2014 v 18:16 | Reagovat

[10]: Jé, tak to moc děkuji, ani nevíte, jak to dovede člověka potěšit :-)

12 Jolča Jolča | 30. října 2014 v 18:18 | Reagovat

Popravdě psaní a spisovatelství je můj největší koníček :-D Velmi se tomu věnuji a už jsem začala psát svou první knihu :-D A mám senzační nápady i na další, druhá v pořadí bude o Bermunském trojúhelníku 8-)

13 Jolča Jolča | 30. října 2014 v 18:25 | Reagovat

Aktuálně: právě teď, v 18:25 (čtvrtek) četlo recenzi na první díl 92 lidí :-D

14 Sidney Sidney | Web | 30. října 2014 v 19:53 | Reagovat

[12]: taky ráda píšu :-) nakladatelství sice mou první knihu nevybralo ale to nevadí vím že byla hrozná ale je mi 12 tak se to dalo očekávat :D  :D  :D  snažím se zlepšovat ale nikdo mi neumí poradit a v poslední době nestíhám a začínám mít strach že v dospělosti přestanu psát úplně O_O taky ráda píšu básně a momentálně píšu rýmovanou povídku :D :D :D

15 Jolča Jolča | 30. října 2014 v 20:11 | Reagovat

To je fajn :-) Já taky někdy zkouším verše, ale jen tak pro legraci a opravdu výjimečně :-D

16 Sidney Sidney | Web | 31. října 2014 v 16:37 | Reagovat

[15]: mě to moc neba ale jde mi to víc než psaní :D  :D  :D  :-D  :-D  :-P

17 Jolča Jolča | 1. listopadu 2014 v 9:11 | Reagovat

:-D

18 Jolča Jolča | 2. listopadu 2014 v 18:20 | Reagovat

Tak, dneska jsem tu recenzi na první díl upravila a hlavně prodloužila ;-) A je to zatím úplně nejčtenější recenze na celé databázi :-D

19 animal big farm live animal big farm live | 7. listopadu 2014 v 21:54 | Reagovat

prosím,hledám členy pro rpg budu ráda za každého aktivního člena
http://abfl.blueforum.cz/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama