Komentáře

1 Kath Kath | Web | 2. ledna 2014 v 15:05 | Reagovat

Ahoj :) máš krásnej blog! :) Nechtěla by jsi semnou spřátelit?? :))

2 Nikki Nikki | E-mail | 2. ledna 2014 v 15:09 | Reagovat

Juuuuu, presne tyhle karty jsem si koupila, kdyz zacala vestecke karty dostavat Marina!! Moc se mi libi :) A slepovani fakt nehrozi, kdyz v nich clovek "listuje" temer denne :)

3 zk123 zk123 | 2. ledna 2014 v 15:13 | Reagovat

Ty jsou nádherné, nevíte kde bych je mohla sehnat.Moc se mi líbí. :-)

4 Renata Štulcová Renata Štulcová | 2. ledna 2014 v 15:19 | Reagovat

[3]: Prodávají se v knihkupectví i na internetu. V knihkupectví by ti je možná museli objednat. Ale třeba zrovna ne. Taky takové věci často prodávají v esoterických obchodech.

5 I.K.147 I.K.147 | 2. ledna 2014 v 15:19 | Reagovat

Doma mám všechny 3 díly Rafaelovy školy, ale ten třetí díl jsem ještě nečetla.Čtu jinou knížku, která je SKORO tak dobrá jako Rafaelova škola. :-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-)

6 zk123 zk123 | 2. ledna 2014 v 15:21 | Reagovat

Děkuji vám. :-)  :-)  :-)

7 Vendea Vendea | E-mail | Web | 2. ledna 2014 v 16:27 | Reagovat

Od Doreen Virtue mám doma karty Poselství andělů a nemůžu si stěžovat :) Malby jsou vážně nádherné a skvělé na uklidnění. O pannách a jednorožcích jsem taky přemýšlela a asi je přihodím na wish list.

8 BB BB | 5. ledna 2014 v 15:46 | Reagovat

Já mám taky karty od doreen virtue,ale RADY ANDĚLŮ NA KAŽDÝ DEN :-)  :-)  :-)

9 elka elka | 9. ledna 2014 v 16:20 | Reagovat

Ty karty jsou krásné! :-) Jo a ještě, když už jste se tu zmínila o recenzi, tak jsem vám chtěla říct, že tady na tom odkazu:           http://www.beletrie.eu/beletriofil/vyhlaseni-vyhercu-souteze-mesice-zari.html         jsem se umístila na druhém místě o nejhezčí recenzy. Psala jsem ji na Rafaelovu školu. Rozklikněte si to II. místo - recenze na knihu Rafaelova škola od začínající mladé 10-leté spisovatelky a tam vedle obrázku prvního dílu Rafaelovy školy-Vílí křídla, máte moji recenzy. :-D

10 Henna Henna | E-mail | 8. června 2014 v 9:27 | Reagovat

[5]:A co je to za knihu? Moc by mě to zajímalo ;-)  :-? :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.