Recenze vílí knihy

29. října 2011 v 18:43 | Renata Štulcová |  O psaní
Stále se mořím se synopsí na novou knihu, což mi připomíná, že už dvě čtenářky mě prosily, abych znovu uvěřejnila, jak nabídnout knihu nakladatelství. Příští týden se do takového článku pustím.
.
Včera mi znenadání přišlo od Karin upozornění, že jedna recenze Rafaelovy školy se objevila na internetu.
.
Musím sama přiznat, že nikdy žádnou recenzi nečekám, ať takovou nebo makovou, protože ve světě literatury platí, že jakákoli recenze i záporná je upozornění na knihu.
Tato recenze mě potěšila, protože člověk se nemůže zavděčit každému.
.
Kdo máte chuť si recenzi přečíst, najdete ji na následujícím odkazu.
.
.
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Ashleyy Ashleyy | 29. října 2011 v 19:27 | Reagovat

Asi jsem strašně natvrdlá, ale nechápu, proč v recenzi vadí, že je Rafaelova škola na pokračování O_O Vždyt to je přece super. :-P Asi bych recenze psát nemohla.

2 Tereza Matoušková Tereza Matoušková | E-mail | Web | 29. října 2011 v 19:36 | Reagovat

Velice milá recenze, knížku si chci co nejdřív pořídit, vlastně hned jak odpadnou výdaje ohledně rekonstrukce bytu. Takže asi k Vánocům. :-) Moc se těším. :-)

3 Ireth Ireth | 29. října 2011 v 20:19 | Reagovat

Mě jedině těší, že je kniha na pokračování, nesmířila bych se stím, kdyby marinin příběh skončil pouze po 376 stránkách :).

4 Beckuska Beckuska | 29. října 2011 v 20:42 | Reagovat

Mám stejný názor, jinak jsem se chtěla zeptat, kdy bude další kapitolka??

5 Bezejmenná Bezejmenná | Web | 29. října 2011 v 21:23 | Reagovat

Dost slušná a milá recenze. Ještě víc mě navnadila koupit si knihu. Snad ji brzo budu mít doma :)

6 Midnight Midnight | Web | 30. října 2011 v 8:32 | Reagovat

Podle mě je lepší když je knížka na pokračování. Víc s toho tam stihne, a taky se líp upneš na postavy, a taky je líp poznáš. :-)

7 Midnight Midnight | Web | 30. října 2011 v 8:33 | Reagovat

[6]: Nějak moc ,,a taky'' :-D

8 Lenny Vampire Lenny Vampire | E-mail | Web | 30. října 2011 v 8:35 | Reagovat

[6]: Souhlasím s Tebou... :-)  :-D

9 Renata Štulcová Renata Štulcová | 30. října 2011 v 8:44 | Reagovat

[4]: Makám na ní, ale dneska asi ne. Nemám moc volna pro psaní.

10 Lucka Lucka | 30. října 2011 v 10:58 | Reagovat

Líbí se mi výraz "metamorfózují" :-)

11 Teiren Teiren | Web | 30. října 2011 v 18:46 | Reagovat

[3]:To bych šla spáchat sebevraždu :-D.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama